סובלים מחיידק הגורם לכיב קיבה? מחקר ישראלי חדש קובע כי מיץ...
מחקר חדש קובע: מיץ חמוציות מסייע במניעת דלקת בקיבה בקרב...
תוספי מזון עם השפעה על סרטן הערמונית:קורקומין, שמן פשתן, תה ירוק, חומצה אלגית, רסברטרול, פקטהסול, ויטמין די, חלבוני סויה, ליקופן, כדורי שום ועוד. ד"ר יוסף ברנר
חומר זה מוזכר בספרי "תעצרו את הסרטן אני רוצה לרדת" עמוד 389. זהו חומר אשר עבר מחקרים רבים במעבדה וניסויים קליניים בסרטן ערמונית וצוואר הרחם. במעבדה מצביע על יעילות אפשרית בגידולים כמו סרטן שד ,וושט, לבלב, לאוקמיה ועוד. חומצה אלגית גורמת לאפופטוזיס (מוות מבוקר) של תאי סרטן, מגינה על גן p-53' יש לה אפקט אנטיאנגיוגני וגם פעולת כאנטי אוקסידנט. נכון שאין ניסויים קליניים נרחבים ואין הוכחות ברמת EBM (כי אם היו הוכחות ברמת EBM הטיפול היה כבר רפואה קונבנציונלית), אך הבסיס של רפואה משלימה הוא שימוש במידע המצביע על אפשרות של יעילות של חומרים מסוימין ושימוש בחומרים אלה שרובם טבעיים והם ללא תופעות לוואי כחלק מהטיפול במחלה הוא מוצדק בהחלט גם אם אין הוכחות ברמת EBM. ד"ר יוסף ברנר
עמוס שלום רב, הרימון מכיל נוגדי חימצון רבי עוצמה בעלי פעילות רחבה לשמירה על הבריאות ובעיקר לשמירה על בריאות הלב, הפחתת כולסטרול ואיזון יתר לחץ דם. צריכה של תמצית רימונים תפחית מצבי דלקת, תמנע זיהומים ופטרת, תשמור על היגיינת מערכת העיכול, תבהיר פיגמנטציה של העור ותפחית סיכון למחלת הסרטן. רוב התכונות התרפויטיות של הרימון נובעות מתכולתה הגבוהה של חומצה אלג'ית בזרעים. זרעי הרימונים מכילים 40% חומצה אלג'ית שהיא תרכובת פוליפנולית, נוגדת חימצון רבת עוצמה. נמצא כי לחומצה אלג'ית יכולת להאט גדילת תאי סרטן, למנוע יצירת כלי דם בתאים סרטניים (אניוגנזה) ולגרום למותם. חומצה אלג'ית מפחיתה עקה חימצונית, מעכבת חימצון LDL ומפחיתה סיכון למחלות כלי דם כליליים. כמו כן מגנה חומצה אלג'ית על הכבד, תומכת בפירוק וסילוק של חומרים מסרטנים מהדם, מפחיתה סיכון למחלות לב, מומי לידה ותורמת להחלמת פצעים. אני ממליץ לך על כמוסות מרוכזות של תמצית רימונים כיוון שיש חשיבות רבה לריכוז החומר הפעיל ובמשקה או מיץ החומר הפעיל לא מספיק מרוכז לפעילות הרצויה בגוף. יש לקחת כמוסה אחת פעמיים ביום לאחר הארוחה, שבוע טוב ובריא, אילן.
סובלים מחיידק הגורם לכיב קיבה? מחקר ישראלי חדש קובע כי מיץ...
מחקר חדש קובע: מיץ חמוציות מסייע במניעת דלקת בקיבה בקרב...
תוספי מזון עם השפעה על סרטן הערמונית:קורקומין, שמן פשתן, תה ירוק, חומצה אלגית, רסברטרול, פקטהסול, ויטמין די, חלבוני סויה, ליקופן, כדורי שום ועוד. ד"ר יוסף ברנר
חומר זה מוזכר בספרי "תעצרו את הסרטן אני רוצה לרדת" עמוד 389. זהו חומר אשר עבר מחקרים רבים במעבדה וניסויים קליניים בסרטן ערמונית וצוואר הרחם. במעבדה מצביע על יעילות אפשרית בגידולים כמו סרטן שד ,וושט, לבלב, לאוקמיה ועוד. חומצה אלגית גורמת לאפופטוזיס (מוות מבוקר) של תאי סרטן, מגינה על גן p-53' יש לה אפקט אנטיאנגיוגני וגם פעולת כאנטי אוקסידנט. נכון שאין ניסויים קליניים נרחבים ואין הוכחות ברמת EBM (כי אם היו הוכחות ברמת EBM הטיפול היה כבר רפואה קונבנציונלית), אך הבסיס של רפואה משלימה הוא שימוש במידע המצביע על אפשרות של יעילות של חומרים מסוימין ושימוש בחומרים אלה שרובם טבעיים והם ללא תופעות לוואי כחלק מהטיפול במחלה הוא מוצדק בהחלט גם אם אין הוכחות ברמת EBM. ד"ר יוסף ברנר
עמוס שלום רב, הרימון מכיל נוגדי חימצון רבי עוצמה בעלי פעילות רחבה לשמירה על הבריאות ובעיקר לשמירה על בריאות הלב, הפחתת כולסטרול ואיזון יתר לחץ דם. צריכה של תמצית רימונים תפחית מצבי דלקת, תמנע זיהומים ופטרת, תשמור על היגיינת מערכת העיכול, תבהיר פיגמנטציה של העור ותפחית סיכון למחלת הסרטן. רוב התכונות התרפויטיות של הרימון נובעות מתכולתה הגבוהה של חומצה אלג'ית בזרעים. זרעי הרימונים מכילים 40% חומצה אלג'ית שהיא תרכובת פוליפנולית, נוגדת חימצון רבת עוצמה. נמצא כי לחומצה אלג'ית יכולת להאט גדילת תאי סרטן, למנוע יצירת כלי דם בתאים סרטניים (אניוגנזה) ולגרום למותם. חומצה אלג'ית מפחיתה עקה חימצונית, מעכבת חימצון LDL ומפחיתה סיכון למחלות כלי דם כליליים. כמו כן מגנה חומצה אלג'ית על הכבד, תומכת בפירוק וסילוק של חומרים מסרטנים מהדם, מפחיתה סיכון למחלות לב, מומי לידה ותורמת להחלמת פצעים. אני ממליץ לך על כמוסות מרוכזות של תמצית רימונים כיוון שיש חשיבות רבה לריכוז החומר הפעיל ובמשקה או מיץ החומר הפעיל לא מספיק מרוכז לפעילות הרצויה בגוף. יש לקחת כמוסה אחת פעמיים ביום לאחר הארוחה, שבוע טוב ובריא, אילן.
אינני חושב שמדובר בהישנות של המחלה אם רק עבר ניתוח בו הוצא כל הגידול. גידולים של דרכי מרה אינם מתקדמים בצורה כל כך מהירה. אין למחלה זו כל טיפול יעיל . ניתן לנסות חומר כימי בשם גמזר ד"ר יוסף ברנר
בדוויג הייתה רופאה ממוצא גרמני אשר המליצה על שימוש סדיר ויום יומי בשמן פשתן המכיל בעיקר אומגה-3 בכמויות גדולות אך גם חומרים נוספים בעלי ערך בריאותי. לכן לא מדובר בדיאטה אלא בצריכה של שמן פשתן. רצוי להשתמש בשמן פשתן מכבישה קרה, הנשמר במקרר והמינון הוא בין כף אחת לשתי כפות ביום ביחד עם שתי כפות גבינת קוטג' כל פעם. תפקיד גבינת הקוטג' הוא לשפר את הספיגה במעיים של שמן הפשתן. ד"ר יוסף ברנר
אהובה ערב טוב, תודה על ההסברים, עכשיו שמת לי סדר בדברים. ד"ר אריאלי האם היו חידושים בנושאים הקשורים אלינו בכנס שלכם ? ד"ר אריאלי