שאלה לגבי גלידה בהריון
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
שלום האם בטוח לאכול גלידה וניל עוגיות של קרמסימו בהריון מבחינת הרעלת מזון? להלן הרכיבים: מים, שברי עוגיות ממולאות (11% עוגיות, 3% קרם בטעם וניל, מכיל: גלוטן (מחיטה ושעורה), סויה), סוכר, מוצקי חלב (חלב ישראל) (אבקת חלב, רכז חלבוני מי גבינה), שמנים צמחיים, סירופ גלוקוזה, מתחלב (E-471), מייצבים (E-410, E-412, E-407), חומרי טעם וריח, צבע מאכל טבעי (בטא קרוטן).
אני מתלבשת כאן על שאלה של מישהי אחרת כי לא מצליחה לשלוח שאלה חדשה.. רציתי לדעת גלידה שמכינים במכונה בבית (מקפיאים ל 24 שעות ואז מכינים)-הרכיבים הם מנגו טרי, פודינג וניל וחלב. המוצרים לא מבושלים אלא מקפיאים אותם ואז מכינים את הגלידה. האם זה בסדר? תודה