קטניות מונבטות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/10/2014 | 17:05 | מאת: מעיין

שלום רב בעיתון "לאישה" קראתי במדור בריאות משהו שנכתב ע"י דיאטנית קלינית בכירה(לא אציין שם) שקטניות מונבטות מכילות חומר המעכב פירוק חלבונים. חומר זה נהרס בבישול ולכן מאוד חשוב לאכול את הקטניות מבושלות. אם כך מדוע תמיד מעודדים אותנו להנביט קטניות בבית ולאכול? אני עשיתי זאת עם מש.מה נכון? מה לעשות? להנביט או לבשל? ולמה בכלל יש שוני בדעות בין אנשי מקצוע דומים? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
18/10/2014 | 18:45 | מאת: טובה בר-שאן

מעיין שלום ככל שהקטניה מונבטת יותר יש ירידה במעכבי אנזימים לפרוק חלבונים בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית