שיבולת שועל מלאה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/11/2011 | 17:52 | מאת: שמעון

שלום, אני קונה שיבולת שועל בעדן טבע, איך אדע שזו שיבולת שועל מלאה? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
30/11/2011 | 14:58 | מאת: אביטל זלצר

שמעון שלום שיבולת שועל מלאה – הסוג המומלץ לשימוש, עובר אידוי ומעיכה בלבד. שיבולת שועל מלאה לא מעובדת (הגרגירים עצמם נראים כמו גרעיני שיפון/כוסמין)- מומלץ מאוד לשימוש.יכול להתאים למי שאוהב את המזון שלו מוצק ופחות דייסתי. שיבולת שועל מעובדת ומנופה (קוואקר) – מנופה מהשמנים והמינרלים החיוניים בתיאבון אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית