אחוזי שומן בלאבנה
דיון מתוך פורום נטורופתיה
במידה ואני מכין לאבנה מ- 1 ק"ג יוגורט 5% שומן על ידי כך שתולה ומשרה אותו יומיים בתוך בד מיוחד - האם התהליך עצמו וצמצום היוגורט בזמן הפיכתו ללאבנה משנים את אחוזי השומן? כמה אחוזי שומן יהיו לי בלאבנה שיתקבל?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום צחיק, בשל תהליך סינון היוגורט והוצאת הנוזלים אחוזי השומן בלאבנה משתנים, לכן רצוי להכין מיוגורט עם אחוזי שומן נמוכים יותר 1.5%-3% שומן. לא ידוע כמה אחוזי שומן יתקבלו.. בהצלחה!