אחוזי שומן בלאבנה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/01/2011 | 21:44 | מאת: צחיק

במידה ואני מכין לאבנה מ- 1 ק"ג יוגורט 5% שומן על ידי כך שתולה ומשרה אותו יומיים בתוך בד מיוחד - האם התהליך עצמו וצמצום היוגורט בזמן הפיכתו ללאבנה משנים את אחוזי השומן? כמה אחוזי שומן יהיו לי בלאבנה שיתקבל?

לקריאה נוספת והעמקה
01/02/2011 | 19:37 | מאת: מעין זעירא

שלום צחיק, בשל תהליך סינון היוגורט והוצאת הנוזלים אחוזי השומן בלאבנה משתנים, לכן רצוי להכין מיוגורט עם אחוזי שומן נמוכים יותר 1.5%-3% שומן. לא ידוע כמה אחוזי שומן יתקבלו.. בהצלחה!

מנהל פורום נטורופתיה